Blackberry Bold 9700

Geplaatst op: 15-04-2013

De Blackberry Bold 9700 white heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Ten eerst ziet de telefoon er heel stijlvol uit door zijn vorm en kleur. Het is heel erg fijn dat je veel e-mail accounts aan je telefoon kunt koppelen en je werkelijk alles wat je maar wil (facebook, twitter etc etc) direct binnen krijgt op je telefoon. Je hoeft dus niet apart alle internetsites in de gaten te houden, maar je krijgt meteen een melding binnen als er iets gebeurd in jou online wereld. Verder is het typen op de Blackberry heel fijn, je kunt er heel snel mails en andere berichtjes mee sturen door het fijne toetsenbordje.

Eerst had Blackberry het grote voordeel dat je ermee kon pingen en dus niet hoefde te betalen voor sms'en. Maar nu whats app en andere apps waarmee je gratis berichtjes kunt sturen te downloaden zijn heeft Blackberry geen voordeel meer boven iphones, android of windows toestellen. Het allergrootste nadeel van Blackberry vind ik het internet. Buiten dat het veel vervelender surfen op internet is door het ontbreken van een touchscreen en je internetpagina's dus niet zo op je eigen wensen af kan stemmen als met touchscreen telefoons, is het internet langzamer dan op andere besturingssystemen.

Verder heeft Blackberry minder apps in Appworld dan iPhone in de Appstore en de Market van Android. Ook zijn de apps die er zijn minder goed te bedienen door het ontbreken van het touchscreen.Nu zijn er wel blackberry's met touchscreen verkrijgbaar, maar dat schijnt toch niet te kunnen tippen aan de bekende android telefoons etc. Blackberry heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Blackberry blijft een telefoon die zeer geschikt is voor op de zakelijke markt en voor mensen die niet goed overweg kunnen met een touchscreen.

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap