iPhone 5/5s

Geplaatst op: 11-02-2019

De iPhone is een mobiel toestel dat uitgevonden is door Apple Inc. De iPhone 5 en iPhone 5s zijn twee toestellen die een enorme vooruitgang hadden op de iPhone 4. De iPhone 5 werd op 21 september 2012 gelanceerd en het verbeterde 5s model werd een jaar later op 20 september 2013 gelanceerd. Tegenwoordig kunt u al nieuwere toestellen van Apple aanschaffen maar dit neemt niet weg dat dit een fijn toestel is dat lang meegaat.

De specificaties

Beide toestellen zijn voorzien van een 4inch scherm en hebben een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Het scherm is bij deze toestellen gemaakt van IPS LCD en is voorzien van een Multitouch technologie. U kunt het toestel op diverse manieren met andere apparaten koppelen door gebruik te maken van de lightning poort, maar ook WiFi en Bluetooth zijn aanwezig op dit toestel. Wilt u graag al uw foto's en bestanden handig opslaan? Dan kunt u met dit toestel diverse manieren gebruiken om uw bestanden goed op te slaan. Er zijn verschillende opslagcapaciteiten waar u uit kunt kiezen bij dit toestel. Zo kunt u kiezen om een toestel te pakken van 16 of 32GB opslag. De batterij van dit toestel kan in stand-by modus 250 uur meegaan terwijl u 10 uur gebruik kunt maken van de batterij wanneer u belt. Het toestel heeft een voor- en achtercamera en deze kunnen foto's maken in 1.2 en 8 megapixel.

De functies van het toestel

Zowel de iPhone 5 en iPhone 5s zijn voorzien van een touch ID homebutton. Dit waren de eerste twee telefoons van Apple waarbij de normale homebutton vervangen werd door een Touch ID. Met de Touch ID wordt het invullen van uw wachtwoord verleden tijd. Touch ID zorgt er namelijk voor dat één of meerdere vingers herkend worden en geven u via deze weg toegang tot de telefoon. Daarnaast hebben beide toestellen een 3,5mm audio uitgang waardoor u gemakkelijk al uw muziek kunt luisteren. Foto's kunnen haarscherp gemaakt worden door de flitser die naast de camera aan de achterzijde toegevoegd is.

Een telefoon voor iedereen

Een iPhone is gemakkelijk in gebruik en door de cloud kunt u uw bestanden op een veilige manier opslaan. Daarnaast kunt u de telefoon in diverse kleuren kopen. Kies uit kleuren als space grey, goud en zilver.  

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap