iPhone 6/6s

Geplaatst op: 15-02-2019

Na het succes van de Apple iPhone 5s en SE is de Apple iPhone 6 en 6s uitgebracht. Apple is er weer in geslaagd om twee nieuwe toestellen uit te brengen met veel vooruitgang. De iPhone 6 is uitgebracht in 2014 en de 6s één jaar later. Tegenwoordig zijn er alweer nieuwere toestellen te verkrijgen van Apple, maar dit neemt niet weg dat de iPhone 6/6s u erg veel te bieden heeft!

Specificaties

Apple heeft deze twee toestellen zeker verbeterd ten opzichte van de iPhone 5s en SE. Enkele belangrijke specificaties van de toestellen zijn:

  • De Apple iPhone 6 heeft een formaat van 138.1 x 67 x 6.9 mm, beschikt over een 1.2 megapixel camera aan de voorkant en een 8 megapixel camera aan de achterkant. De iPhone heeft 1 GB werkgeheugen, de accucapaciteit is 1810 mAh en heeft het besturingssysteem van iOS 12.
  • De Appel iPhone 6s heeft een formaat van formaat is 138.8 x 67,1 x 7.1 mm, beschikt over een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 12 megapixel camera aan de achterkant. De iPhone heeft 2 GB werkgeheugen, de accucapaciteit is 1715 mAh, heeft het besturingssysteem van iOS 12 en os voorzien van 3D touch.

Beide iPhones zijn in de kleuren spacegrijs, zilver, goud te verkrijgen. De iPhone 6s is ook nog in roségoud te verkrijgen.

Belangrijke verschillen tussen de 6 en 6s

De iPhone 6s heeft een groter werkgeheugen en een groter formaat dan de iPhone 6. Ook heeft dit toestel een stuk meer megapixel camera aan de voorkant en achterkant, is de processor sneller en heeft het toestel 3D touch. Daarentegen heeft de iPhone 6 weer een grotere accu. Deze batterij gaat dus minder snel leeg dan die van de iPhone 6s.

Welke iPhone zou u kiezen?

De iPhone 6s scoort op veel gebieden een stuk beter. De processor is sneller, het toestel maakt mooiere foto’s en video’s en het is het eerste toestel met 3D touch. Vindt u deze extra eigenschappen niet zo belangrijk en wilt u voornamelijk bereikbaar zijn? Dan kunt u prima voor de iPhone 6 gaan!

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap