iPhone 7

Geplaatst op: 04-02-2019

De iPhone 7 is een smartphone die ontworpen is door Apple Inc. Het toestel is de opvolger van de iPhone 6s en kwam in de meeste landen beschikbaar op 16 september 2016. Inmiddels zijn er al weer nieuwe toestellen uitgebracht door Apple, maar de iPhone 7 is nog steeds een top telefoon.

Specificaties

Het scherm van de iPhone 7 heeft een beelddiagonaal van 4,7'' ofwel 12 centimeter met een resolutie van 1334 bij 750 pixels. Het scherm gebruikt een multi-touch touchscreen technologie. Het toestel heeft een grootte van 138,3 x 67,1 x 7,1 millimeter en weegt slechts 138 gram. Het toestel is voorzien van 2GB RAM geheugen,  heeft meerdere manieren om met andere apparaten teoppelen, namelijk; lightning, WiFi, Bluetooth 4,1 en Apple W1. Daarnaast is het toestel geleverd in verschillende opslagcapaciteiten. Bij aankoop kunt u kiezen uit 32, 128 of 256 GB intern geheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De batterij heeft een stand-by tijd van totaal 10 dagen. Het toestel kan 14 uur bellen voor de batterij leeg is. Bij internetgebruik is de batterij gemiddeld na 12 uur leeg. De iPhone 7 is voorzien van een voor- en achtercamera. De voorste camera is bedoeld om selfies te maken en heeft 7 megapixels. De camera aan de achterzijde heeft 12 megapixels en kan 4K films opnemen.

Functies

De iPhone 7 is voorzien van een Touch ID. Hiermee kunt u uw telefoon ontgrendelen door uw vinger op de scanner te plaatsen. De iPhone herkent uw vinger en zorgt ervoor dat vreemden geen toegang hebben tot de iPhone. De iPhone 7 is de eerste telefoon van Apple die stof- en waterbestendig is. Echter houdt het toestel het maximaal 30 minuten vol op een diepte van één meter onder het water. Er is geen 3,5 mm audio uitgang meer aanwezig. In plaats daarvan levert Apple de telefoons met een lightning naar 3,5 mm verloopkabel waar u normale oortjes in kunt steken om zo muziek te luisteren. Voor het nemen van foto's in het donker is de iPhone 7 aan de achterkant voorzien van een flitser.

Leverbaar in verschillende kleuren

De iPhone 7 is beschikbaar in gitzwart, zwart, zilver, goud, rosé goud en in een speciale rode uitvoering. De telefoon is niet meer leverbaar in het bekende spacegrijs zoals zijn voorgangers. Zoals u ziet zijn er genoeg andere kleuren waaruit u kunt kiezen dus er zit vast een tussen die bij u past.

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap