iPhone 8

Geplaatst op: 15-02-2019

In het najaar van 2017 verscheen de iPhone 8 met een 4,7-inch scherm. Deze telefoon is samen met de iPhone 8 Plus de opvolger van de iPhone 7. Qua uiterlijk ziet de iPhone 8 er niet erg anders uit dan zijn voorganger. Het is vooral de interne hardware die vernieuwd is, maar natuurlijk heeft die ook enkele nieuwe functies zoals draadloos opladen en een verbeterde camera. De telefoon kan zich gemakkelijk met zijn indrukwekkende A11-chip meten met de beste smartphones van het jaar 2017. Wij hebben alle informatie over dit toestel voor u hieronder samengevat.

Dit moet u weten

De iPhone 8 is aan te raden voor mensen die een normale schermgrootte en een thuisknop willen. Het formaat past nog gemakkelijk in uw broekzak en heeft een glazen achterkant om draadloos op te laden. Het scherm van de iPhone is verbeterd met True Tone, waardoor hij mee kleurt met het omgevingslicht. Door de A11-chip is dit toestel nóg energiezuiniger dan voorgaande toestellen.

Verkrijgbaarheid en prijs

De iPhone 8 is in verschillende kleuren beschikbaar: zilver, goud en spacegrijs. De opslagruimte die u kunt kiezen bestaat uit 64GB en 256G. Het 256GB-model is vooral aan te raden wanneer u van plan bent veel gebruik te maken van iCloud, veel games speelt of grote video's gaat opnemen.

Draadloos opladen

Het draadloos opladen is een belangrijke nieuwe functie van de iPhone 8. Dit houdt in dat u het toestel op een speciale lader kunt leggen, zonder dat u een Lightning-kabel hoeft aan te sluiten. Het draadloos opladen gaat echter wat slomer, namelijk op een maximaal vermogen van 7,5 Watt. Opladen met een Lightning-kabeltje kan nog steeds, want er zit nog steeds een poort voor de adapter in.

Specificaties

In de iPhone 8 zit een A11-chip verwerkt, die vier energiezuinige kernen bevat. Hiermee is deze 70% sneller dan de A10-chip. Verder bevat dit toestel twee kernen voor zware taken, die 25% sneller zijn dan voorheen.

Verbeterde camera

Het toestel heeft een camera met 12-megapixel, met een sensor die groter en sneller is. Door de nieuwe kleurenfilter en optische beeldstabilisatie, zullen uw foto's minder bewogen zijn. De voor-camera bevat 7-megapixel. 

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap