Ontwikkelingen van gsm merken

Geplaatst op: 15-04-2013

Zo aan het einde van het jaar komen veel fabrikanten op de proppen met een nieuw model. Apple komt sinds 2011 jaarlijks met een nieuwe Iphone in oktober en ook heeft Blackberry een serie touchscreen telefoons aangekondigd. De zogeheten L- en N-series. De Iphone 5 is sinds 28 oktober ook in Nederland verkrijgbaar en is sinds zijn lancering wereldwijs (1 week eerder) in zijn eerste weekend 8 miljoen keer over de toonbank gegaan. Maar wat zijn nu de veranderingen van deze nieuwste smartphones?

Iphone5

Hetgeen wat je aan het buitenkant (hardware) direct op zal vallen is dat de nieuwste iPhone voorzien is van een 4 inch touchscreen. Hierdoor is er extra ruimte vrijgekomen voor een extra app balk. Ook de achterkant is onder handen genomen, in plaats van een volledig glazen achterkant is de telefoon nu voorzien van een matte aluminium achterkant samen met 2 glazen 'repen' aan de buitenkant. Daarnaast is de telefoon voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 720P camera aan de voorzijde. Door de nieuwe lightning connector gaat de communicatie met uw laptop nog sneller. Ook de telefoon zelf is voorzien van een nieuwe 'motor' de krachtige A6 processor. Daarnaast ondersteund de iPhone5 ook het gebruik van een 4G netwerk.

Blackberry 10-series

De nieuwe lichting Blackberry's zal waarschijnlijk gelanceerd worden in het eerste kwartaal van 2013. Deze serie zal toestellen lanceren met het gebruikelijke qwerty toetsenbord met touch screen. Daarnaast zal ook de nieuwe Blackberry L-series zijn doorgang vinden. Deze telefoons zijn niet voorzien van een qwerty toetsenbord maar een volledig touchscreen. De N-series zullen u de vertrouwde Blackberry feel laten ervaren.

Nokia Lumia

De Lumia, dat is de telefoon waarmee Nokia zijn positie terug wil gaan krijgen in de mobiele markt. Dit doen ze met 2 verschillende Lumia telefoons. Deze verschillen in prijs, grote, snelheid en design. Men onderscheid de Lumia 900, -800, -710 en 610.  De onderlinge verschillen zitten hem vooral in de grote van het toestel.

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap