Sleep Cycle

Geplaatst op: 15-04-2013

Bent u een van de mensen die altijd met het verkeerde been uit bed stap, geen ochtend mens is of er echt niet uit kan komen in de vroege morgen? Dan is deze nieuwe app misschien de oplossing voor u. De Sleep Cycle App zorgt er namelijk voor dat u wakker wordt op het meeste geschikte moment. En nu zult u wel denken ja hoor, ik moet wel om half negen op het kantoor zijn. Ook hiermee heeft deze app rekening gehouden. U geeft namelijk het tijdstip wanneer u wakker wilt worden aan in de app en de app kijk dan een het half uur voordat u wakker wilt worden wanneer zich het beste moment zich voor doet. Niet met een kijk harde melodie maar met een rustgevende geluidje. Zo verandert u van chagrijn naar ochtendmens.

Dit is niet alles wat deze app u biedt, hij houdt namelijk veel meer bij. Elke nacht worden uw slaapgegevens bij gehouden en dit wordt samengevoegd in een gedetailleerde en duidelijk grafiek. Hier buiten rust u niet alleen tijdens uw slaap, maar ook uw telefoon wordt op een energie besparende stand gezet. Iedereen is anders en dat is dan ook precies waar de Sleep Cycle App op inspeelt, hij laat u zien wanneer diep geslapen heeft en laat u op het juiste moment ontwaken.

Laat de moeilijke momenten in de ochtend achter u, stop met snoozen en geniet van de nieuwe dag samen met de Sleep Cycle App. Aanvulling op deze app: Sleep Analyzer. Deze app zorgt er voor dat slaapproblemen opgelost worden. Zo achterhaalt u samen met deze app de oorzaak van het slaapprobleem waaronder u lijdt.

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap