Over ons

Mobilander is een informatieve site die je op objectieve wijze informeert over mobiele telefoons in het algemeen, verschillende merken, applicaties en nieuwsberichten. U kunt altijd bij ons terecht voor nieuws over deze onderwerpen. Zo kunt u online meer lezen over de nieuwe telefoon die op de markt zijn de gekomen in de afgelopen periode. Hierbij komt natuurlijk de nieuwste iphone 5 aanbod. De ze is afgelopen maand uitgekomen en kent nu al een zeer grote populariteit, zo stonden er grote rijen voor de winkels die de telefoon verkochten. Maar ook het merk Samsung doet het de laatste erg goed, zo maken ze namelijk bekend dat ze een record omzet hebben behaald.

De strijd tussen Apple en Samsung

De strijd tussen de populairste smartphone gaat tussen de merken Samsung en Apple. Maar ook het merk blackberry is een telefoonmerk dat veel wordt verkocht. De telefoonaanbieders die van de markt aan het verdwijnen zijn Motorla, Ericson en HTC. Waar het laatste merk, HTC, eerder een bekend merk was lopen de verkopen hiervan nu af. Wij houden de telefoonaanbieders goed in de gaten waardoor wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkeling in de mobiele branche. Zo weet u altijd welke telefoonmerk een nieuwe telefoon gaat uitbrengen en waarovr deze telefoon over beschikt.

Vergelijken is weten

Naast informatie over telefoons willen wij u ook graag helpen bij de keuze voor de beste prijs van een nieuwe telefoon of abonnement. Daarvoor hebben wij een vergelijker op onze website. Deze kunt u eenvoudig gebruiken om het abonnement dat aan sluit bij uw wensen te vinden.

© 2024 Mobilander.nl | Links | Privacy & Disclaimer | Sitemap